duschen

ska hoppa in i duschen nu, sen plugga lite, sen ska jag nog sova tror jag.
Idag va jag hemma från skolan, mådde inte så bra, men är helt okej nu så ska till skolan imorgon, tyvärr.. hahaha.
Annars idag har jag bara chillat, sovit ut, lyssnat på musik osv.
Ska dra mig till duschen nu, hörs imorgon!
puss



Bild brist..

LÄNKBYTE - IDA & ISABELL

Gör ett länkbyte med två as söta och snälla tjejer som heter Ida och Isabell :)
Träffade dom i fredags på en fest, och dom båda är riktigt trevliga, söta och party glada tjejer!
Tycker verkligen ni borde checka in deras blogg!
Lätt värt det!
EN FEEEEET LÄNK KOMMER HÄÄÄR ---------> http://idaoisabelle.blogg.se








Back till skolan

Usch, orkar fan inte skolan, är så himla skoltrött! Men det är bara att gilla läget.. Men ska fixa mig det sista nu. Hör av mig senare.
Puss


Hemma :(

Ligger i soffan hemma hos pappa ni. Kom hem för ett bra tag sen.
Igår va det fest, igen! Eller fest och fest, det blev ju fest tillslut ;) men det va as kul! Lägger upp några bilder från i fredags och från igår!
Puss


Lova 12år

HAHAHA, idag har min lillasyster fyllt 12år. sååå liten :* kommer ihåg att när man va tolv år, det söööög det året! vet inte varför men det gjorde bara det. För då ville man bara bli 13 (tonåring you know) HAHAHA.. mobbad.. Ne men så vi har firat henne och så idag + att jag va hos tandläkaren idag igen. Lackade dom lite bara, ska tillbaka dit på måndag igen -.- OCH JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR VILKET VÄDER DET VART! så himla skönt!
Jeans jacka - check!

Och imorgon åker jag och Elin till Gnosjö! yippieeeee!!!





Natti


Soff mys

Ligger i soffan nu hos pappa och kollar på tv och dricker cola :) mysmys!
Innan i skolan idag hade Pontus S med sig sin dräkt han ska ha på sig på volleybollnatta, så jag provade den.. Hahahaha! Kolla på bilden nedan för så får ni se hur fin jag va.. HAHHA, mobbad jag vet.. ;)
Men ska fortsätta kolla på film nu, puss!


Med denna bilder säger jag godnatt


chill-pernill

sitter i min säng (som valigt) och lyssnar på musik, snackar med folk. ska snart kolla på tv tror jag. om jag orkar flytta mig här ifrån det vill säga.. ;)
Skulle snackar skype med Max och Casper, men det sket sig... Så får sitta här forever alone och lyssna på min as baraiga musik!
Idag vaknade jag halv ett, gick upp och åt frukost, fiaxde mig sen åkte jag iväg med mamma och köpte förelsedags present till min lillasyster. Va ganska mysigt faktiskt! Sen åkte vi hem till mormor och morfar, va där en stund, sen åkte vi hem och käkade. Och nu sitter jag här! :D
puss



en gång syster, alltid syster

Jag vill börja med att säga Förlåt.. Förlåt för allt! Det var inte meningen att det skulle bli som det blev. Jag älskar dig för den du är. Om du skulle försvinna, så vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Du betyder så otroligt mycket för mig. Även om det kanske inte märks, så tycker jag om dig, hur du än beter dig, hur du än ser ut & vad du än gör, så tycker jag om dig! Precis som du är! En gång systrar, Alltid systrar! Det kan man liksom inte ändra på. Men du.. Systrar bråkar, dom är ändå systrar. Du kommer föralltid att vara min syster! Jag älskar dig ♥






tack emmie!

Emmie har fixat min blogg! jättesnällt av henne! tack så jättemycket! :D
http://emmiekajsapauline.blogg.se

@ Dennis

Sitter hos Dennis nu med Elin och Sebastian. Har precis badat tunna och bastat hos Elin :) mysigt värre! Ska käka godis och tjocka oss.
Puss


lördag

yes mannen, det är lördag idag som sagt va! Skulle på fest, men blev inte så.. kom på att jag inte hade pengar -.- suuuuuuuurt! Så ska hem till Elin och bada tunna sen :) myspys!
Ska plugga snart, kanske.. får väll se.
puss



it's friday friday

Freeeeeeedag! Ehmm.. jaa...
Idag har jag varit hos tandläkaren, usch. Sen har jag bara varit hemma och slappat. Elin ska höra av sig sen när hon är klar, sen ska vi nog träffas :) Efter det vet jag inte vad som händer? Borde plugga på so'n, men orkar fan inte det.. aja, hör av mig sen kanske!
puss



yo yo yo

Sitter i min säng, igen.. Käkade för inte så länge sen. Ska även snart till Elin med dennis och sebastian för att spela monopol :) hahaha.. Sen blir det väll att gå hem och sova?
Festen igår va as kul!! Men den hade sina mörka stunder med klart.. Men som tur va löste sig allt till slut :) Bilder från festen kommer nog in senare i kväll/natt eller imorgon.
puss


Bild brist..

fäääääzzzt

nae skoja bara. men idag är det fest igen, hos elin denna gången, så ska ta bussen till svenljunga vid kl fem eller nåt sånt med den andra elin :) Ska fixa oss där? tror jag, sen kommer det andra folket senare.
Ska snart käka, mina pommes är i ugnen så snaaaart så!
Hör nog av mig senare under dagen.
puss


HAHAHAHAHAAHAH, sjuuuuuuuuuuuuukt gammal bild!!

@ Dennis

Ligger i Dennis soffa nu. Kom precis hit med Elin och Dennis. Har köpt mamma gott gott nu! Ska kolla på "take me home to night". Så ha det!


Alla hjärtans dag

Sitter i soffan nu, vaknade för typ en halvtimma sen. Ska fixa mig nu, för ska till mjöbäck med elin och dennis och köpa lite smått och gått till ikväll. För vi ska nämligen kolla på film hos Dennis senare ikväll! :) Mys mys.
Har inte så mycket mer att säga nu, sååååå.. Hör av mig senare!
puss


hihi, saknar sommaren..

Några få bilder från igår kväll

Stack hem till Michelle, fixade oss och så, sen drog vi till Kim för fest! Det va faktiskt riktigt kul! :) blev inte så många bilder men här kommer några iaf. Inte liiite sena eller så.. HAHAAHAHAA


Mys med kissen


Fortfarande sjuk..

Är hos pappa i helgen nu så jag ligger i soffan nu, kollar på tv och hostar ihjäl mig typ.. Usch, hatar det! Så det blir nog att ta det lugnt idag.. Får väll se vad som händer och hur jag mår.
Puss


Sjuk...

Sorry, har inte hunnit eller orkat blogga nu det sista.. Men det ska bli bättring på det!
Ligger i sängen nu, ska vara hemma från skolan imorgon för är sjuk.. Det suger!! När man inte är sjuk vill man bli sjuk men när man väl är sjuk vill man absolut inte va sjuk längre.. Usch!
Idag hade vi även natsionella, i svenska, höll på i 3tim, drygt? Ja! Senare stack jag och Elin till gården, göttmos! Sen åkte vi hem.
Jag har suttit och kollat på tv nu för det mesta, och ska snart sova tror jag, är fett trött! :(
Puss!


Bilder från igår

Haha här kommer lite bilder från igår! Inte alls snea eller så?


Hos elin

Är hemma hos Elin nu, vi lagar mat :) eller aa, Elin lagar maten.. Hahaha.. Senare ska vi hem till Elins mamma i Tranemo, och ska på fest senare, göttmos! Imorgon kanske det böjer fest med, vet inte det än.
Hör nog av mig senare, puss!


@ skolan

är i skolan, har jävla so.. ska "forska" om hinduismen, SUGER!!!
När jag slutat ska jag till gården med Elin, ska vara där till typ sju tror jag, sen får jag väll plugga när jag kommer hem eller nåt sånt.
hade gött! poss









RSS 2.0